Otsing

Müük
Müük
Müük
Müük
Müük
Müük

Auto Esiklaas Naljakas Päikese Vari Kokkupandav UV-Ray Daami Kuum Jalad päikesesirm Protector Nokats, et Hoida Oma Sõiduki Lahe

  • ( 0 Arvustused )
  • €42.48
  • €59.00
  • Kategooria: Soojendatav Tarvikud
  • Kättesaadavus: Laos
  • Sku: w10574

Kirjeldus

MEETMED: 51 x 27.5 cm (130x70cm),55 x 29.9 tolli(140x76cm).Ideaalselt sobib kõige enam auto, sõiduk, sedaan, veoautod, Maasturid.Palun mõõta oma auto esiklaas suurus enne seda osta.

MATERJAL: akna ees päikese vari kasutada 2400% polüester ja Läbimõeldud alumiinium foolium kiht paksenema mulli teha jahutav mõju on olulisem.Soojuse-vastupidavad, Kerge ja kaasaskantav.

SUN PROTECTION & Great Decor: Ideaalne interjööri kaitse kui blokeerid päikese UV-kiirte kahjulik teie sisustus.Kaitsta autod vahend, laud, rool ja toolid ja muud auto interjööri aksessuaarid.Dekoratiivsed päikesesirm lisada värvi ja oma isikupära sõiduki.Täiuslik auto tarvikud teie armastavad, sõbrad, sünnipäev, iga päev või puhkus kingitused.

LIHTNE STEUP: Kaasas 995 äraveo tassid, mis kiiresti lisada, et esiklaas.Päikesevarju on lihtne ja kiire paigaldada ja eemaldada.Saab Uuesti Kasutada.

CARRY & CARE: Kokkuklapitavad Disain.On kokkupandav akordion disain võimaldab teil prop kui päikesevarju üles kergust ja klapi ära hoidmiseks.Käsi pesta, ei valgendi.

Suurepärane Päikesekaitse Kuum Ilm!

Unikaalne disain, esiklaasi Päikesevarjud Tõhusalt plokid Kuum Päike & Summer Heat!Sobib suurepäraselt kõige regulaarne autod, Sedaanid, Mid-Size Maasturid ja Veoautod tavalise suurusega esiklaas.Kuumakindel.Loodud, et hoida oma sõiduki interjöör lahe ja mugav.Kaitsta Oma perekonda Saada Põletada Või Ülekuumenenud Auto.

Kaks suurust:

51 x 27.5 cm (130x70cm),55 x 29.9 tolli(140x76cm)

Alumiinium Film Peegeldav Isolatsioon.Vähendab Auto Interjöör Temperatuuridel.Plokid Kahjulik UV-Kiirte eest.Hoiab Auto Interjöör Lahe Ajal Kuuma Ja Päikesepaistelise Ilmaga.Suurendab Eluiga Teie Sõiduki internial Ja Muu Elektroonika.Vähendada Kütusekulu Kokkuhoid Kliimaseade.

Lihtne ladustada:

Varustatud paindlik pandlad ja lihtsalt kasutada seda korda päikesevarju, mis ainult võtavad vähe ruumi.

Pakett Sisaldab:

1 X Esiklaas Päikesevarju;

4 X Äraveo Tassi ( Kaks Vaba Äraveo Tassi )

MÄRKUS:

1.Palun lubage 1~2cm kõrvalekalle, sest käsitsi lõikamine ja õmblemine.

2.Palun kontrollige oma esiklaas suurus veenduge, et see sobib.


  • Päritolu : Mandri-Hiina

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Arvustused (0)

Lisa Oma Kommentaar

  • Teie hinnang