Otsing

Müük

sest Peugeot 508 MAAILMALE G3 L3 läbipaistev telg automotive vahend stepper motor BKA30L-R5 asendada VID23-05 auto mootor mootor

  • ( 0 Arvustused )
  • €3.98
  • €6.11
  • Kategooria: Elektriseadmed
  • Kättesaadavus: Laos
  • Sku: w16569

Kirjeldus

Märkus:(Palun lugeda enne tellimuse)

1. Kui teie kinnitust aeg on tulemas, te ikka ei ole kauba vastuvõtmiseks, palun võtke meiega ühendust, me laiendada üleandmise kuupäev esimest korda.

2 .Kui teil laiendada tarneaeg, te ikka ei ole kauba vastuvõtmiseks, palun võtke meiega ühendust, et seda lahendada, anname teile kogu toetust.

3 .kui unluckly klaas on murda, pls võtke pildid meile , siis me saadame sulle uue ühe või tagastame teile raha.

4 .Kallis sõber,kui sul on mingeid probleeme, pls võtke meiega ühendust asemel kohaldada vaidluse või lahkumisel negatiivne tagasiside!hoidkem hea ärisuhe.

5 .Tänan teid teie toetuse ja mõistmise eest, ma soovin, et sa õnnelik shopping!Venemaa Sõbrad palun jätke oma täielik nimi , sest Logistika Poliitika

Tähelepanu!!!Juhime tähelepanu, et värv pilt tellimisel , või võite jätta meile sõnum kohta tüüpi sa tahad

Maksmine:

Makse on laekunud kahe päeva jooksul,ma läksin tagasi üksusi saata,ja lisada jälgimise teavet www.marevista.ee.et graafika ja ikoonid on ka heaks

Kohaletoimetamine: Me laeva oma item(s) jooksul 2 tööpäeva jooksul. (Välja arvatud nädalavahetustel ja riiklikel pühadel.)

Tellimused saadetakse Hiina Post.Tarneaeg kestab umbes:

1.Ameerika Ühendriigid: 15-30 tööpäeva.

2.Ühendkuningriik:15-30 tööpäeva.

3.Hispaania,Prantsusmaa,Saksamaa:15-35 tööpäeva jooksul.

4.Muud riigid:mitte rohkem kui 40 tööpäeva jooksul.

Meeskonnad Müük:

Ebatõenäolisel juhul, et tagasipöördumine on taotlus, kõik aruanded peavad sisaldama kõik originaalosad on vigastamata, uuesti müüdava seisukorras, kõik originaal pakendi, sealhulgas käsiraamatuid, garantii vormid, jne.Tarkvara müük ei kuulu tagastamisele.Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata.Ostja vastutab postikulud tekivad laevanduse tooteid tagasi.Firmast: (1)Saame pakkuda laia valikut tooteid, et täita pidevalt muutuvaid turu nõudmistele.Kohandatud tellimused on teretulnud.Me igal aastal toota 2000 tükki päevas.Meie tooteid müüa ka Põhja-Ameerikas, Lääne-Euroopas ja Austraalias.Meie firma nõuab põhimõttel "Hea teenindus, parim kvaliteet ja konkurentsivõimeline hind".

(2)Meil on üha laieneva rahvusvahelise turgudel põhineb kvaliteediga tooteid, suurepärane teenindus, mõistlikud hinnad ja õigeaegne valmimine.Palun võtke meiega igal ajal ühendust rohkem teavet.

Võtke meiega ühendust:

Töö ajal:esmaspäev - pühapäev

Palun saatke meile sõnum www.marevista.ee

Kui teil on mingeid probleeme, meil on väga hea meel, et aidata teil.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, esimese,

lihtsalt jättes negatiivne või neutraalne tagasiside ei lahenda probleemi


  • Päritolu : Mandri-Hiina

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Arvustused (0)

Lisa Oma Kommentaar

  • Teie hinnang