Otsing

Müük
Müük
Müük
Müük
Müük
Müük

Hluru 440HZ drum handpan 9 tooni 14 tolli, teras tongue drum jooga meditatsiooni vahend kingitus tambor professionaalne jõudlus

  • ( 0 Arvustused )
  • €1 211.54
  • €1 863.91
  • Kategooria: Sport Ja Meelelahutus
  • Kättesaadavus: Laos
  • Sku: w25211

Kirjeldus

100% käsitsi valmistatud handpan trummid nõuda täpset viimistletud suurepärase käsitöölised. (1) Puhta ja selge heli: Handpan on valmistatud kõrge kvaliteediga ja kallid nitriding terasest.Käepide heli on valmistatud sellest materjalist on eetris, puhas ja selge. (2) Lihtne teha ja puhastada: Handpan muusikariistad hulka 1 kott, 2 sääred, 1 drum omanik, tolmuvaba lapiga.Lisada käekott muudab teie tamburiin lihtsam ladustada ja vedada, samuti tolmu lapiga lihtne puhastada. (3) Mitmekülgne: Handpan on ideaalne jooga, klassiruumi või lapsed, kes üritab muusika, vabastades stressist, etendused, tähtpäevadel, sõbrad ja pere kogunemised, jne. (4) Vääris-ja suurepärased: Meil on au, et pakkuda kvaliteetseid tooteid handbar entusiastid, ja me oleme töötanud kõvasti.Nagu me kõik teame, lenkstangi on väga väärtuslik muusikariist ja ilus kingitus head mälestused, täiuslik Jõulud, sõbrapäev, Jõulud.

Näpunäited:

Kui vajad abi või on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Me püüame oma parima, et aidata teid ja annab teile parima lahenduse.

Toote pildistamine:

Erinevad valgustid või display, värv kirjete fotosid võib olla veidi erinev arvuti ekraanil, ja mõõtmise hälve on+/- 1-2cm.

Hluru brändi

[1] handpan drum materjalide Hluru brändi on kõik high-end teraseliigid kohandada terasetehaseid, ja nad ei sisalda tugev magnetism võrreldes low-end teraseliigid turul.

[2] seda tugevam magnetväli, seda rohkem rauda (Fe) element, lisandid, mis sisalduvad terasest, seda lihtsam on rooste, metalli muusikariistad, rooste aitab oluliselt lühendada aku tööiga ja vähendab pigi.

[3] samal ajal, kui seal on liiga palju rauda, metalli omadused on liiga pehme, ja lihtsam on toota segu, kui silmatorkav, et on, mängib nn "buzz" või "koputab raud" heli.

[4] lihtne viis kindlaks teha on see, et katse-magnetvälja tugevus pinnale adsorbeerunud keele koos magnetiit.

[5] lisand sisu Hluru seeria taevalik drum raua element on väiksem kui standard rooste, mis annab tarbijatele lubaduse, et toodet võib pesta ja puhastada.

Tere kallid sõbrad: toode on täiesti uus, me kontrollime, toote ja pakendi uuesti enne shipping veenduge, et teil saada kõrge kvaliteediga toote.Kui teil on küsimusi ostu käigus, palun võtke meiega ühendust aega, me teile rahuldava lahenduse.

1. Me laev poolt Hiina Post, Hongkong Post EMS, DHL,UPS, Fedex jt, saate valida, millal sa oma tellimus.

2. Me ainult laeva kinnitas, et aadress.Kohaletoimetamise aadress peab sobima teie tellimus aadress.

3. Umbes laevandus teavet: Sa ei pea muretsema, ta, me jälgida shipping kauba staatust iga päev kuni pakett jõuab teie aadress ohutult.

4. Pakendi tarneaeg on ette nähtud vedaja, välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal võib varieeruda, eriti pühade ajal.

5. Kui te ei saa punkt 28 päeva jooksul pärast me laev see, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja sulle tagasi.

1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga tähtis

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke tagasisidet ja 5 tärni, tänan teid väga!

2. Kui teil on küsimusi meie toodete või teenuste kohta

Palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside ja me pakume teile lahendus, kuni olete tulemusega rahul.


  • Läbimõõt : 12-16 tolli
  • Brändi : hluru
  • Trumm Koda Materjal : Titaani Sulam
  • Päritolu : Mandri-Hiina
  • Drum Pad : 9
  • Stiil : Multifunktsionaalne Kõik-ühes-Tüüpi
  • Kehtib : Jooga/kingitused/jõulukinke

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Arvustused (0)

Lisa Oma Kommentaar

  • Teie hinnang