Otsing

Müük
Müük
Müük
Müük
Müük
Müük

Kanga Ribad Rulli Jelly Riie Kimbud Riie Quilting Ribad Rulli Lill Precut Segast Koos Assortii Mustrid

  • ( 0 Arvustused )
  • €12.73
  • €23.58
  • Kategooria: Kodutehnika
  • Kättesaadavus: Laos
  • Sku: w27542

Kirjeldus

Kanga Ribad Rulli Jelly Riie Kimbud Riie Quilting Ribad Rulli Lill Precut Segast Koos Assortii Mustrid Saate: seal on 36 tükki riba rulli kangast meie pakett, nad on juhuslikult värvid ja trükitud erinevate disainilahenduste, piisav, et täita oma erinevaid vajadusi igapäevaelus, sobib käsitöö-õmblus või quilting projekte.

Kena materjal: need riie quilting strips on valmistatud kvaliteetsest materjalist, pehmed ja mugavad, valgusküllased ja vett hülgav, ei ole kerge kaduma või katki minna, pestav ja ei ole pill, kerge, vastupidav, et teenida teid pikka aega.

Suurus andmed: iga rulli käsitöö segast meetmed, umbes. 2.46 x 39 cm/ 6.25 x 100 cm, lihtne kasutada, sobiv laius, mugav teha kleit nukud, luua ilus ja peen käsitöö.

Kena kingitused valik: flower õmblemine kangast ribad on kena kingitus oma sõpradele, perele või teistele, kes nagu DIY, saate ka teha käsitööd nendega koos, ja siis saate saata oma pereliikmete, sõprade, sugulaste, naabrite ja rohkem nagu baby shower kingitus, housewarming kingitus, sünnipäeva kingitus.

Funktsionaalne kasutamine: valik erinevalt trükitud, kena vormid, kostüümid, sisustus ja kooli projektid, mis sobivad padjakatted, väike-rahakotid, mänguasjad, mündi kotid, laud lapiga, kasutades oma kujutlusvõimet, DIY või personaalset disaini elemendid.

Värv: juhuslik värvi, ei nõustu määratud värv

Materjal:puuvill

Suurus:6.25 x 100cm

Pakendi Sisu:

36 x Kangast Ribad, Rulli

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Päritolu : Mandri-Hiina

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Arvustused (0)

Lisa Oma Kommentaar

  • Teie hinnang