Otsing

Uus
Uus
Uus
Uus
Uus
Uus

Tihend Ringi Kuju Omanik Setter Lakk Tihendi Rõngas Hallituse Tihend Pea Diy Konto Pulm Ümbrik Käsitöö Sobib 3cm-Tempel 55KF

  • ( 0 Arvustused )
  • €3.48
  • Kategooria: Aia Tooted
  • Kättesaadavus: Laos
  • Sku: w34496

Kirjeldus

Omadused:

Vaha Tihendi Hallituse: Vastavalt kuju vormida, umbes 5~7 vaha helmed on vaja.Ringi hallitus vajab vähemalt vaha helmed.Täiuslik vaha tihend kombinatsioon muudab vaha tihend lihtsam ja mugavam, ja samal ajal suurendab nalja teed-asju ise.

Kvaliteetne Materjal: vaha tihend hallitus on valmistatud kõrge-kvaliteet vaik, mis on siledad, kergesti puhastatavad, vastupidavad kõrge temperatuuriga ja ei ole lihtne kahju, ja seda saab uuesti kasutada.Hallitus on asendamatu, tegemine, vaha tihend.

Meetod-Kasutamine: Pane hallituse otse ümbrikus või silica-geel pad, vala sulanud vaha hallituse, vajutage vaha pitsat ja oodake-paar sekundit jahtuda, et saada valmis vaha tihend.

Kohaldamisala: See komplekt vaha tihendi saab kasutada kaunistada oma pulmad, pidu kutsed, kingituste-pakendid, ümbrikud, veini-pakend, õnnitluskaardid, scrapbooks, dokumendid jne.Tee vaha tihend koos pere ja sõpradega täielikult kuvada individuaalsus ja suurendada vastastikust tundeid.

Kasutamine: Fix seisukohta lakk tihend.

Tehnilised andmed:

Materjal:Vaik

Läbimõõt:Ca.3cm/1.18 tolli

Stiil:Nagu Pildil Näidatud

Pakett Sisaldab:

1x Vaha Tihend Templid Hallitusseened

Märkus:

① .Palun lubage 1-2cm vigade tõttu manual mõõtmise, veenduge, et te ei pahanda enne tellite.

② .Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Tänu oma arusaamad.


  • Päritolu : Mandri-Hiina

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Arvustused (0)

Lisa Oma Kommentaar

  • Teie hinnang