Otsing

Müük
Müük
Müük
Müük
Müük
Müük

24 Tk Täpsusega Magnet-Kruvikeeraja Komplekt Flathead /Star Kruvikeerajad Remont Prillidega Vaata Telefon Arvuti

  • ( 0 Arvustused )
  • €11.70
  • €20.52
  • Kategooria: Salongi Osad
  • Kättesaadavus: Laos
  • Sku: w406035

Kirjeldus

Kvaliteetne ja Vastupidav-Kulumiskindel kroom-vanaadium-legeeritud terasest nippi, mis on stabiilne ja ei ole kerge eemaldamine ja painutamata,metallist ots kruvikeeraja on vastupidavad oksüdeerumise, korrosiooni ja rooste.Käepide on valmistatud PP-TPR materjalist, mis on pehme käsi tunne ja anti-slip efekti.

Mõistlik disain-Precision kruvikeerajad on projekteeritud vastavalt mõistlik disain , seega nad on tõhus, ohutu ja mugav.Seal on libisemiskindlad disain pinnal hakkama, seega ei tõsta välja oma käe protsessi kasutades.Need kruvikeerajad on kuullaager pöörlev ühine ja kaetud erineva pinna kiiremini töö-ja libisemiskindluse.Kruvikeeraja natuke on magnet nii väike kruvi ei kuulu ümber (kehtetu roostevabast terasest kruvid).

Ohutus - Fix ennast selle remondi komplektid eraelu puutumatuse kaitseks võõraste; sa ei pea küsida abi sõpradelt või oodata remont tehnik või otsida remont center.See elektroonika remont, tööriistade komplektid, saate mitte ainult ei säästa oma raha ja aega, kuid kaitseb teie eraelu puutumatust.

Laialdaselt Kasutamist-Repair kit komplekt erinevaid digitaalse toodete, meie väike magnet kruvikeeraja box, teil on võimalik pingutada või lõdvendada väike kruvid mõned seadmed.e.g.Prillidega, kellad, laptop, kaamera, laste mänguasjad, suitsuandurid, ventilatsioon, jne.See on tore, et sa, et üks, et hoida kodus, töökojas või tehases.See komplekt on ka korralik kingitus oma sõprade, pere ja kolleegidega.

Pakett Sisaldab: Täppis-kruvikeeraja komplekt sisaldab 22 tükki kruvikeerajad eri suuruses ja eri liiki ja 2 Pintsetid. 6 pea kruvikeerajad:0.8 mm,1,2 mm,1,5 mm.2.0 mm,2,5 mm,3.0 mm; 7 korter peaga kruvikeerajad: 1,0 mm; 1,0 mm,1,2 mm,1,5 mm ,2,0 mm,2,4 mm,3.0 mm; 2) Kruvikeerajad: 2 Ph(0.8 mm), P5(1,2 mm); 4 Kuusnurkne kruvikeerajad: T3, T4,T5, T6; Y-tüüp Kruvikeeraja:0.6 mm;Keskmise Plaat, Rist-Tüüpi Kruvikeeraja: 2,5 mm; Kuusnurk Kruvikeeraja: 2,5 mm; 2 Pintsetid: ESD11(140 mm), ESD15(120 mm).

Värv:must

Materjal:Kroom vanaadium-legeeritud terasest

Pakendi Sisu:

1 valige x Magnet-Kruvikeeraja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Päritolu : Mandri-Hiina

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Arvustused (0)

Lisa Oma Kommentaar

  • Teie hinnang