Otsing

Uus
Uus
Uus
Uus
Uus
Uus

laser welding machine lõigatud ja puhas laser keevitus lõikamine ja puhastamine masin, laser puhastus masin 3 ühes

  • ( 0 Arvustused )
  • €22 912.27
  • Kategooria: Kodu
  • Kättesaadavus: Laos
  • Sku: w417758

Kirjeldus

Toote Ülevaade 3-in-1 Pihuarvutite Fiber Laser Puhastus Keevitus Lõikamine Masina Kirjeldus: Laser puhastus-ja keevitusseadmed ei saa ainult puhta metalli pinnale saasteainete, kuid ka keevitada ja kombineerida erinevaid metallist materjalidega.

See on multifunktsionaalne laser seade.au3tech töötavad pea + süsteem on kolm režiimi puhastamise ja keevitus & lõikamine, mida saab sisse paindlikult.

puhastus

Kiu laser puhastus juhataja on hea puhastav toime malmi, süsinik terasest plaat, roostevabast terasest plaat, hallituse terasest käik,alumiinium plaat, värvi kiht ja muud materjalid.Laser puhastus režiim võib puhastada oksiidi kiht, eemalda pinnale värvi, puhas pind, õli, peitsi ja mustuse ja puhas kummist hallituse eemaldamiseks.

Vastavad seadmed puhastamise nõuded laevaehituse valdkonnas, auto osad, kummist vormid, tööpingid, keskkonnakaitse tööstuses ja muudes valdkondades.

keevitus

Kiu laser keevitus pea sobib roostevaba teras, vask, alumiinium, kuld, kroom, nikkel ja muud metallid või sulamid,ja saab kasutada ka erinevaid keevitus vahel vask-messing, titaan, kuld, nikkel ja muid erinevaid materjale.vask jne.

Vasta keevitus vajab köögi kapid, trepp liftid, riiulid, ahjud, roostevaba terasest uks ja aken kaitsepiirded, käsitöö kingitused ja kodu sisustamiseks.Tööstuse taotluse

Pihuarvuti laser keevitus saab laialdaselt kasutada keerukaid ja ebaregulaarne keevitus protsesse, nagu kapid, köögi-ja

vannituba tarvikud, trepid, liftid, riiulid, ahjud, roostevaba terasest uksed ja aknad, kaitsepiirded, elektripliit, kapid, roostevaba

terasest sisustuse, ja teistes tööstustes.


  • Päritolu : Mandri-Hiina

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Arvustused (0)

Lisa Oma Kommentaar

  • Teie hinnang