Otsing

Müük
Müük
Müük
Müük
Müük
Müük

Pöörlevad Korsten Harja 570mm Pikk Käepide Paindlik Rod Jaoks Korsten Kuivati Toru Kamin Sisemist Seina Ja Katuse Puhastamise Vahendid

  • ( 5 Arvustused )
  • €3.43
  • €38.95
  • Kategooria: Leibkonna Merchandises
  • Kättesaadavus: Laos
  • Sku: w446098

Kirjeldus

Detail:

*100% Brand uus , Kõrge kvaliteet,Shiped 48 tundi

*Materjal: PP,PA(Vardad), Nailon, Raud

*Pikkus pole (1TK): 570mm;

*Otsene hari peas: 100mm/150mm;

*Pikendatav pikkus:

6tk vardad:3.36 m/11FEET

9Pcs vardad:5m/16.5 JALAD

12tk vardad:6.7 m/22FEET

25Pcs vardad:14m/45.9 JALAD

*【Ohutuse】 Regulaarne puhastamine puuvilla, villa ja muud hoiused tulekul saab tõhusalt suurendada nendevahelist torujuhtme ja tõhusalt vältida tuleohtu kuivati.Samal ajal, eemaldamine hoiused korsten võib tõhusalt ära hoida hapnikupuuduse tõttu toru ummistus, mis võivad lõpuks põhjustada süsinikmonooksiidi, et siseneda ruumi ja ohustada inimeste tervist.

*【Säästa raha】 Ühe puhastamine võib säästa kõik maksab osta selle toote kohta.Seejärel saate seda puhastada igal ajal ja säästa raha iga kord.

*【Multifunktsionaalsed】 Seda toodet saab kasutada, et puhastada kamin, torud, korstna torud, kuivati torude ja muude tüüpi torud.Ei ole soovitatav puhastada paindlik foolium torud, nagu foolium võib pisar ja kahju torud.

*【Lihtne】 Koos juhtmeta electric drill, pöörake rod päripäeva ja aeglaselt seda puhastada edasi-tagasi, et lihtsalt ja puhas torujuhtme.

Miks on pikkus 570mm?

* See 570mm pikk varras on parem jõudlus.Parem tugevus ja sitkus.

*570mm pikk varras, ei ole vaja painutada transpordi ajal;

*Võrreldes 400mm pikk varras, pikkus 570mm pole kasvas 42.5%, kuid hind on ainult kasvanud 15% võrra (laevandus tasu on eri sihtkohtadesse, seal on väike erinevus);

*【Paindlikkust】600mm pikk varras> 410mm pikk varras>570mm pikk PA rod>400mm pikk PA rod>570mm pikk MP rod>410mm pikk MP rod. (See link müüb 570mm pikk PA vardad.)

*【Jõudu ja supportability】 410mm pikk POM materjalist varras>570mm pikk POM materjalist varras>400mm pikk PA materjalist varras>570mm pikk PA materjalist varras>410mm pikk varras>600mm pikk varras. (See link müüb 570mm pikk PA vardad.)

*【Kõvadus harja juhe】 150mm harja pea>100 mm harja pea. (Võid kasutada käärid sisekujundus suur pintsel peade arvesse väikesed.)

*Ma soovitan tooteid, see link.

Kuidas kasutada:

1. Ühendage piisav arv postid nagu vaja;

2. Paigaldada harja pea masti (kui kasutate elektritrell, lase käia ja paigaldada hex pole);

3. Kui sa alustad minna aeglaselt ja puhas läbi 2-3 jalga korraga ja tõmba pintsliga tagasi enda poole tuua kõik tolmu junk tagasi või alla, et sa.Vertikaalis suruda junk välja ei tööta.Aga horisontaalne võib töötada teie jaoks.

4. Saada, et keegi ei puuri töö jaoks, kui sa juhend rod ja harjaga läbi toru.Nagu te minna tõmba seda edasi-tagasi ja siis minna edasi.Kui olete teinud umbes 3 jalga tõmba see kõik tagasi välja tuua junk sulle tagasi.

5. KANDKE MASK !!Seal on tolm igal pool.See lõhn meeldib kangapehmendaja kõikjal.

HOIATUS: ärge Kunagi sundida harja/rod assamblee kaudu kanaliga!Kui see peaks muutuma kinni jäänud, tõmba assamblee eemal piiratud ala paar tolli (ikka pöörlevad päripäeva), siis aeglaselt edasi lükata.

HOIATUS:Palun ärge painutage connecting rod elektripliit puurida.Kui sa pead painutada, painde nurk ei tohi ületada 30 °, ja palun, lülita see on väga, väga aeglane kiirus.Muidu, kui toode on kahjustatud teile!

HOIATUS: Kui pikkus pole on suurem kui pikkus teil on vaja kasutada.Palun eemaldada extra postid.Muidu koondatud vardad on keerdsilmusena kokku tõttu pöörlemine electric drill ja vardad katki!

Tähtis Teade:

*Kui te saate masti on valge ja raske.Ärge muretsege, kui te jätke see avatud õhus aja jooksul, see aitab niiskust õhus ja saada pehme (see peab kestma umbes kuu aega).Sest valge post on lihtsalt valmistatud.Äsja valmistatud PA materjali on raske.

*Materjal poolakate see link on täiendatud töö PP, et PA.Aga hinnad ei ole kohandatud (võib kõikuda rahvusvaheliste vahetuskursid)!Värvid poolakad on valge ja kollane ja saadetakse suvaliselt.

*Kui te saate värvi masti on valge.Tundub, et poolakas on natuke raske.Palun ärge muretsege!

Pulk on valmistatud PA, ja varras lihtsalt toodetud on raske.See võtab aega üks kuu, et niiskust õhus, ja siis muutub see pehme ja elastne..

*Kui te saate värvi masti on kollane.Võite kasutada seda otse, sest see materjal on pehme, kuna ostsin ta pikka aega.

*Varras, mis on valmistatud PA materjal on väga hea kvaliteediga.Palun ärge muretsege!

Kirjeldus:

*Palun aru, et seal on väike viga: manual mõõtmise.

*Värvi masti on beež ja valge.Kaks värvi postid on saadetud juhuslikult.Toote kvaliteet on sama.Palun mõista, et!


  • Kasutamine : Kodumasinate Puhastamine
  • Funktsioon : Varuta
  • Stiil : Scourer
  • Päritolu : Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi : JINGHEBRUSH
  • Materjal : Plast

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Arvustused (5)

Poolt Anonüümne - 2023-05-31

Saanud. See on nii, nagu kirjeldatud. Ei ole nii, kontrollida töö veel.

Poolt Anonüümne - 2023-06-02

väga HEA

Poolt Anonüümne - 2023-05-23

Vastab de kirjeldus

Poolt Anonüümne - 2023-08-24

Toru kohta 120 on valmistatud terasest hinne Ixi 316 .... selgelt puhastab. Soovitan

Poolt Anonüümne - 2023-04-30

Lõng ei vasta vana (ost 8x100)(uus 8x125)

Lisa Oma Kommentaar

  • Teie hinnang