Otsing

Müük
Müük
Müük
Müük
Müük
Müük

Automaatne Kärbsenäpp Pest Reject Kontrolli Repeller Fly Trap Putukate, Kahjurite Püüdja Elektrilised Kahjurite Tapja USB Siseruumides Väljas

  • ( 0 Arvustused )
  • €10.46
  • €15.62
  • Kategooria: Aia Tooted
  • Kättesaadavus: Laos
  • Sku: w26434

Kirjeldus

Meie Pood Toetada Dropshipping Järjekorras.

Kui dropshipping tellimusi töödeldakse, esimese, tavaliselt 1 kuni 2 tööpäeva jooksul.

Omadused: 100% täiesti Uus ja Kvaliteetne ja Kõrge kasuteguriga lüüa.Füüsilise fly trap, pikaajaline ja tõhus lüüa, ohutu, mitte-mürgised, ja keskkonnasõbralik, sobiv rasedatele ja beebidele Super kõva plastist, kulumiskindel ja plahvatus-tõend, taaskasutatavad ja tasuv USB-kaablit kasutatakse, et ühendada toide, mis on tugev ja kohanemisvõime on ohutu ja mugav kasutada.Mee või pulbristatud suhkru, võib kasutada mis tahes vedel või pulber, mis võib meelitada lendab sobib söödaks.See toode sobib hotellid, restoranid, sööklad, peredele, toidu kohtud, supermarketites, dokid, talud, toidu tehased, farmaatsia -, tehased jne.Võimalik taaskasutada, Kõrge hind tulemuslikkuse.

Kuidas Kasutada: 1. Levinud sööt 5 sooned (Palun mitte kasutada kõvu esemeid nagu sööt). 2. Ühendage toide ja lülitage lüliti. 3. Lennata on meelitanud poolt sööt ja üle kasti pöörleva plaadi. 4. Eemaldage fly trap kasti ja puhas.

Spetsifikatsioonid: Materjal: Plastik Pinge: DC 5-10V Sagedus: 55/65HZ Tüüp:Fly Trap,Fly Trap Elektripliit, lendab Tapja, Kärbsenäpp, Putukas Püüdja, pest reject ,Kahjuritõrje Tooted Suurus: Nagu pildil

Nõuanded: Spread sööt 5 sooned (mitte kasutada kõvu esemeid nagu sööt).See toode sobib hotellid, restoranid, sööklad, peredele,toidu kohtud, supermarketites, jahisadamad, talud, toidu tehased,farmaatsia -, tehased jne.Masin tuleb asetada kohta, kus sõita on aktiivne.Kiirus on määratud meie katsed lugematuid kordi.Kui thespeed on liiga kiire, see põhjustab kärbsed lendavad minema.Lisaks sellele on meie mootori kiirus on eriline maa korrigeerimine, ja seejärel viiakse kärbsed lendavad kasti võõrandamise kaudu pardal.

Komplekti kuulub: 1 x Fly Trap Seade

Märkused: Palun lubada, 1-3mm vea tõttu kasutusjuhend measurem valitsus.

Ei dropshipping ?

Jah,me ei.Kui teil on mõni küsimus, palun võtke meiega ühendust.

Materjali Tootmise Ohutust?

Kõik tooted on 100% bränd uus, toimiv ja kontrollitakse hoolikalt enne saatmist läbi.

Kui on pakk saata?

Me saadame välja, et hiljemalt 5 tööpäeva jooksul.Tarneaeg varieerub vastavalt erinevate riikide ja mõjutavad ilm, riigipühadel ja nii edasi.Kui järjestus ei ole saadud kuulutada aega, palun võtke meiega ühendust.

Kuidas toetust?

Täies ulatuses tagasi, kui üksus ei vasta kirjeldusele või on defektne.

Kui on muid probleeme , Kliki Abi


  • Komplekt Tüüp : No
  • Kahjurite Tüüp : Lendab
  • Päritolu : Mandri-Hiina
  • Mudeli Number : 26978

Arvustused

Lisa läbivaatamine

Arvustused (0)

Lisa Oma Kommentaar

  • Teie hinnang